VOOR HAAR

Hoe kun je het beste een flared pants combineren?

Heb jij moeite om een flared pants te combineren? Geen paniek! Wij weten raad met deze musthave fashion item. Flared pants zijn niet meer weg te denken uit het huidige modebeeld en dat is niet zo gek ook, want deze broeken zitten heerlijk! Ze zijn er in allerlei kleuren en stoffen en zitten alsof je een joggingsbroek aan hebt. Hoe chill is dat?! De flared pants heeft in 2018 haar comeback gemaakt en heeft daarmee de populaire skinny jeans steeds meer naar de achtergrond doen brengen. Wist je trouwens dat flared pants vroeger alleen maar door mariniers werden gedragen? Dat vonden wij best grappig om te weten. Maar genoeg over het verleden.. In dit artikel geven we je 5 tips hoe je een flared pants kunt combineren. 

Flared pants casual combineren voor een dagje naar de stad

Een flared pants combineren en daarmee een casual outfit samenstellen klinkt misschien lastiger dan het daadwerkelijk is. De leren jas is een item die de flared pants goed aanvult. Daarnaast creëert de leren jas in combinatie met de flared pants ook een ‘stoere chick’ look. Aangezien de temperaturen vanaf nu gaan dalen kan de flared pants ook goed gecombineerd worden met enkellaarzen of hoge plateau schoenen. Sneakers kunnen er ook zeer goed onder. Als je het toch niet helemaal eens bent met de leren jas; vergeet dan zeker niet om de gewatteerde jas te proberen. Dit geeft net een andere uitstraling.

Flared pants combineren als trendytijger

Wil je een flared pants combineren om zo een trendy outfit samen te stellen? Ook hier weten wij raad! Een trendy look samen met een flared pants kun je creëren door het dragen van de trendy chunky dad sneakers. De wat? De “ugly sneakers” worden ze ook wel genoemd. Je houdt ervan of je vindt het niks.. Maar chunky dad sneakers zijn geïnspireerd op de sportschoenen die je vader vroeger droeg. Ze hebben vaak wat hogere zolen en dat is fijn als je wat kleiner bent, omdat flared pants over het algemeen vrij lang zijn. Door de flared pants te combineren met dad sneakers is de kans klein dat de broek nog steeds te lang zou zijn. Een oversized t-shirt is hierbij de kers op de taart. Je kunt zo’n te groot shirt leuk opknopen, of je kunt de voorkant nonchalant in je flared pants stoppen. Maak je outfit écht trendy door nog wat leuke accessoires aan je outfit toe te voegen.   

Flared pants combineren voor een sportieve look 


Je zou het niet denken, maar het is ook mogelijk om de flared pants sportief te combineren. Voor de grote sportmerken zoals adidas en nike is de trend niet onopgemerkt gebleven. De twee bieden nu flared pants die aanvoelen als een sportbroek. Deze vorm van de flared pants zie je veel gedragen worden in de street wear industrie. De flared sportbroek kan goed gecombineerd worden met een sportshirt. Dit sportshirt kan in dezelfde kleur zijn als de broek maar je kan ook een kleur aanschaffen die je normaliter niet in je kast hebt. Qua schoenen wordt er toch vaak geneigd naar sneakers, maar de broek kan ook zeker in combinatie met een paar plateau laarzen. Voor in de winter kan net zoals met de casual look gekeken worden naar een gewatteerde jas of een oversized leren jas.

Getailleerde flared pants combineren om het zelfvertrouwen een boost te geven


Het gekke aan dit model is dat je er op het oog langere benen van krijgt, maar goed wie wil dit eigenlijk nou niet. De getailleerde style van de flared pants wordt gedragen bij verschillende gelegenheden. Of je nu een sollicitatiegesprek hebt of een avond gaat stappen. De getailleerde flared pants variant accentueert de vrouwelijke uitstraling wat natuurlijk ook fijn is voor het zelfvertrouwen. Deze pants wordt vaak gecombineerd met een oversized hoodie of met een zakelijke colbert. Fijne aan deze broek is dus dat die van alle markten thuis is.

Flared pants combineren op een klassieke manier


Last but not least de klassieke flared pants. Die je vaak terugziet bij bekende influencers. Wat zo gaaf is aan deze vorm van de flared pants is dat die gecombineerd wordt in de gehele fashion wereld. In de streetwear industrie wordt er een oversized hoodie op gedragen met een paar strakke nikes. Genoeg over de streetwear. Het combineren van de klassieke flared wordt eigenlijk heel makkelijk voor ons gemaakt. Dit is omdat de broek meestal in een combi-set te verkrijgen is. Deze combi-set bestaat dan uit de broek met een colbert. Dit maakt het combineren van de flared broek gemakkelijk. Los van deze combi-set, kan je natuurlijk ook gewoon een andere kleur colbert erbij dragen. Qua schoenen neigen wij toch wel naar nette enkellaarsjes of hakken.

Succes met leuke outfits samen te stellen door de flared pants te combineren

Wij hopen met deze 5 tips jullie dames geholpen te hebben om wat inspiratie op te doen hoe je het beste een flared pants kunt combineren. Er zijn natuurlijk nog veel meer andere mogelijkheden om de flared pants te combineren. Weet jij toevallig nog meer manieren om de flared pants te combineren? Vul dan het contactformulier in en laat jouw tips voor ons achter!