VOOR HEM

Hoe style je heren instappers trendy, wij vertellen het!

Heren loafers zijn een enorme rage. Ze worden vandaag de dag meer dan ooit gedragen en natuurlijk ook aangeboden. Meerdere grote fashion brands boden deze heren instappers al voor de rage aan. Gucci en Givenchy zijn twee grote bekende die al ver voor de rage bezig waren met het promoten van de heren instappers. Wil jij nou ook graag heren instappers gaan dragen, maar weet je niet zo goed hoe je de instappers moet stylen? Lees dan hieronder verder want wij gaan je helpen!

Bijna sockless is de key om jouw instappers te stylen


Jij zal vast nu wel denken dat wij gek zijn. Dit is ook niet gek want zonder sokken in een meestal leren heren instapper is geen pretje. Daarom hebben wij als tip om de lage schoen zonder veters te stylen met een ‘ballerina’ sok. Deze sok lijkt op een ballerina, maar voorkomt ermee dat er geen lappen stof over jouw instapper bungelen. Dit geeft een chique uitstraling. Deze sokken kun je bijna bij elke retailer aanschaffen en is dus een absolute must om jouw heren instappers te stylen.


Met een wijde broek jouw heren loafers stylen


De instappers worden door heren meer dan ooit gedragen. Ook is de style van de schoenen opgepikt door de ‘street wear’ industrie. Hier worden ze vaak gecombineerd met wijdere broeken. Dit effect vinden wij echt tof. Doordat de heren loafers dan gestyled worden met een wijde broek vallen ze eigenlijk onder de broek, maar door de klassieke vorm van de heren instappers geeft dit je outfit toch dat beetje extra. Een loafer met een plateauzool is iets wat ook goed kan om je outfit goed te pimpen.  

De heren instappers combineren in de winter


Wij begrijpen ook als geen ander, dat jij niet je loafers gaat dragen met onze style tip over ‘ballerina’ sokken in de winter. Daarom hebben we ook een tip voor jou om je heren instappers te stylen in de winter. Koop allereerst hoge sokken in de kleuren die jij het meest hebt liggen in je kledingkast. Hierdoor kan je de heren instappers stylen met alleen je sokken en jas bijvoorbeeld. Handigste is natuurlijk om je sokken gewoon hoog aan te schaffen in het zwart en in het wit. Of heb jij toevallig een rode jas kan je er ook nog voor kiezen om een andere kleur rood aan te schaffen en een beetje te spelen met het rode kleur pallet. 


Wij hopen met deze stijl tips je te hebben overtuigd dat de heren instappers daadwerkelijk wel goed gestyled kunnen worden. Heb jij nog meer stijl tips over instapper voor de heren? We lezen elke reactie en misschien zie je jouw tip wel toegevoegd worden