FILMS & SERIES

Mocro Maffia seizoen 3: Alles wat wij weten over het nieuwe seizoen!


Ken je dat? Dat je een heel seizoen van een serie helemaal af kijkt in 1 weekend en dan begint te hopen dat het nieuwe seizoen in een week gemaakt wordt. Wij hebben goed nieuws voor jou, want Mocro Maffia komt terug met een geheel nieuw seizoen. Daarom gaan wij samen het oude seizoen opfrissen in combinatie met informatie over de misschien wel nieuwe Mocro Maffia cast.

Mocro Maffia seizoen 2; wat is er allemaal gebeurt? 


Even een korte recap over seizoen 2! In Mocro Maffia seizoen 2 zagen wij de oorlog tussen twee kampen. Het ene kamp werd gevormd door ‘De Paus’ (Achmed Akkabi) en ‘Tatta’ (Robert de Hoog). Zij probeerden een cocaïnehandel te verplaatsen vanuit Zuid-Amerika naar ons kikkerlandje. Dit met behulp van een Italiaanse medespeler. Het andere kamp werd gevormd door ‘Romano Tevreden’ (Mandela Wee Wee), zijn boekhouder ‘Potlood’ (Nasrdin Dchar), rechterhand ‘Adil’ (Walid Benmbarek) en Gladde (Mamoun Elyounoussi). Zij rennen eigenlijk het gehele seizoen achter de feiten aan. ‘De Paus’ is ze elke keer weer te slim af. Terwijl ‘Romano Tevreden’ aan het vluchten is voor de politie samen met  ‘Potlood’ proberen ‘Adil’ en ‘Gladde’ de zaken onder controle te krijgen.

Wat wij zo ontzettend gaaf vinden aan het seizoen 2 van Mocro Maffia, is dat er geen rekening gehouden wordt met de band die je onbewust opgebouwd hebt als kijker met een personage. Niemand is veilig. Niemand uit de Mocro Maffia cast is te groot om uit de serie gesneden te worden. Om jou even een paar voorbeelden te geven over de letterlijke karaktermoord in deze serie hebben wij het voor jou even opgesomd!

In 1 van de eerste afleveringen werd er direct al een hoofdpersoon uit het script gerukt: ‘Rein de Waard’ ook wel bekend als Daan Schuurmans. In Mocro Maffia seizoen 2 ging hij toch iets te ver in zijn onderzoek. Dit eindigde in een koelbloedige liquidatie in zijn huiskamer.
Als je denkt dat wij klaar zijn dan heb je het mis; aan het einde van de serie wordt toch wel onze favoriete personage uit de serie geliquideerd. ‘Muis’ ook wel bekend als Oussama Ahammoud wordt door een mislukte ‘ripdeal’ van het leven beroofd door Tatta. Althans, dat hebben we gezien, maar of we ‘Muis’ helemaal niet meer terug gaan zien in het nieuwe seizoen weten wij niet zeker.

Naast ‘Muis’ moest ook ‘Gladde’ het toneel verlaten. ‘Gladde’ werd verliefd op de ex-vriendin van ‘Romano’. Dit was volgens ons ook niet een hele slimme zet, maar ja liefde maakt blind zeggen ze. ‘Gladde’ werd in het bijzijn van ‘Celine’ (Charlie Chan Dagelet) omgelegd door een bekende van ‘Romano’. Gelukkig leeft onze ‘Adil’ wel nog, helaas zit Adil wel vast omdat hij is opgepakt door de politie. Tegelijkertijd zien we ‘Romano’ en ‘Potlood’ vluchten voor de politie naar Paramaribo. Totdat ‘Potlood’ zich bedenkt en op het laatste moment geld verzend naar een stad in Dubai.

Mocro Maffia Cast; wie denken wij dat er toch nog terug gaat komen? 


Zoals jullie hebben gelezen worden er een aantal hoofdpersonages in seizoen 2 en ook gedeeltelijk in seizoen 1 vermoord. De vraag is: Zijn zij wel echt dood of is het allemaal één grote truc. Wij hebben één  grote favoriet en dat is: ‘Muis’. ‘Muis’ is echt een personage die je ziet groeien in de serie. Helaas wordt muis aan het einde van seizoen 2 geliquideerd, maar is hij echt niet meer te vinden op de schermen? Dat blijven wij ons afvragen. Heeft Videoland er expres voor gekozen om hem uit de introductievideo te halen? Is er misschien expres mis geschoten? Om ons op een verkeerd been te zetten? Er gaan geruchten rond dat ‘Muis’ uit het script gehaald is omdat, hij ruzie zou hebben gehad in real life. Wij blijven gissen, maar wat denken jullie? Is ‘Muis’ echt dood? Is ‘Gladde’ toch nog door het oog van de naald gekropen?

Mocro Maffia seizoen 3; wat kan je volgens ons verwachten?

Wij verwachten in tegenstelling tot seizoen 1 en 2, dat het volgende seizoen slechter gaat uitpakken voor ‘Paus’. De ‘Paus’ is misschien wel de meeste gehate filmpersonage uit de Nederlandse filmhistorie. Hij heeft in de voorgaande seizoenen discutabele besluiten genomen en hiermee het verhaal tot 3 keer toe compleet weten om te gooien.In het nieuwe seizoen zou je zeggen dat het wat meer tegen moet gaan zitten. Anders komt het de geloofwaardigheid van de serie niet ten goede. Ook denken wij dat als er geen plot twist komt voor de weggevallen personages, deze personages weer door andere nieuwe talenten worden aangevuld. Achmed Akkabi, ook wel bekend in de serie als de ‘Paus’ heeft dit dan ook bevestigd via zijn eigen instagram stories.

Mocro Maffia seizoen 3; Wat je kunt verwachten van de release date?


Wij zijn terug gaan kijken naar de tijd tussen de vorige twee seizoenen. Als wij hiervoor een calculatie zouden gaan maken, zou Mocro Maffia seizoen 3 in het voorjaar van 2022 op Videoland moeten staan. Echter, hebben de hoofdrolspelers al aangegeven via hun social media kanalen dat er vertraging is wegens de ‘corona crisis’. één ding wat we zeker weten, is dat de opnames begonnen zijn en dat wij niet meer kunnen wachten!

Heb jij nog meer geruchten gevonden of heb jij intel over vrienden die misschien een rol gaan vervullen? Laat het ons weten in de reacties, want wij kunnen daar gigantisch van smullen! See you in season 3!