Serie Netflix
FILMS & SERIES

Wat zijn de beste series om te kijken op Netflix in 2021?

Het lijkt wel alsof er geen einde komt aan de corona-crisis. In het weekend gezellig een drankje doen, of een klein feestje pakken zit er voorlopig niet in. De avonden moeten nu gevuld worden met spelletjes, films en series. Wij raden je aan om lekker een serie te pakken zodat je voorlopig de avonden kan vullen. Maar welke serie moet je nou kijken? Er is tegenwoordig zoveel content, dat je bijna verdwaald in het aanbod. Daarom hebben wij speciaal voor jou de beste Netflix series van 2021 voor je op een rijtje gezet. Voor iedereen zit er wel iets leuks bij. 

La Casa de Papel

Als je deze serie nog niet gezien hebt, loop je toch echt een beetje achter met de tijd. De serie verscheen een paar jaar geleden al op Netflix, maar is nog steeds een van de meest bekeken series ooit. De serie zit boordevol actie en spanning en na elke aflevering kan je niet wachten om verder te kijken. Het gaat over een groepje Spaanse criminelen die onder leiding van ‘de Professor’ de grootste overval in de Spaanse geschiedenis gaan plegen. Uiteraard gaat niet alles volgens plan en gebeuren er veel onverwachte situaties. De serie bestaat tot nu toe uit 4 delen met in totaal 31 afleveringen. Het vijfde deel komt dit jaar uit en beloofd weer een spektakel te worden.

The Witcher

The Witcher is een aanrader voor de fantasy liefhebbers. Volgens veel mensen wordt dit één van de grootste toekomstige series ooit van Netflix. De serie is gebaseerd op de eerder uitgebrachte boeken en games. Het verhaal zit daarom al heel goed in elkaar. Netflix heeft een goede prestatie geleverd om het verhaal te visualiseren in een serie. De serie gaat over een monsterjager genaamd Geralt van Rivia. Hij trekt het Continent door als eenzame huurling om monsters te vermoorden. Naast Geralt komen er nog meer machtige personages in voor die het verhaal versterken. De serie is in 2019 uitgekomen en heeft nog maar 1 seizoen. Gelukkig komt dit jaar het tweede seizoen uit. 

The Big Bang Theory

Als je niet zo gek bent op actie en fantasy, dan kan je altijd nog kiezen voor de komische serie ‘The Big Bang Theory’. Deze serie wordt door sommige zelfs gezien als de nieuwe Friends. Het is namelijk een hilarische sitcom over vriendschap en liefde. Het gaat namelijk over een groepje nerds die bij hetzelfde bedrijf werken. In de loop van de tijd krijgen ze allemaal een vriendin en beleven ze de grappigste avonturen. De serie beschikt nu over 12 seizoenen met 279 afleveringen. Genoeg om je komende avonden te vullen dus. Ondanks dat de serie al langer dan 10 jaar bestaat, is het een van de allerbeste sitcoms ooit.