Series Videoland
FILMS & SERIES

Dit zijn momenteel de populairste series op Videoland

Vanwege de lockdown worden er steeds meer abonnementen afgesloten voor streamingdiensten, zoals Netflix, Disney, Prime en Videoland. We hebben namelijk allemaal opeens tijd over in de avond. Er zijn ontzettend veel films en series te bekijken. Waardoor het soms lastig kan zijn om een keuze maken. In dit artikel vertel ik wat momenteel de populairste series zijn op Videoland.

Grey’s Anatomy

Grey’s Anatomy is een echte aanrader als je van bingewatchen houdt. Het is namelijk een serie van maar liefst 16 seizoenen en de 17de is in aantocht. Het is een serie dat gaat over het leven van chirurgische stagiaires in een ziekenhuis. De afleveringen gaan voornamelijk over het leven als chirurgen, maar ook over hun privé levens. Daarnaast wordt in de meeste gevallen elk seizoen afgesloten met een spannende cliffhanger. 

Mocro Maffia

Mocro Maffia is een van de meest bekeken series op Videoland. Het is een Nederlandse misdaadserie die met elkaar de strijd aangaan om de baas te worden over Amsterdam voor hun drugshandel. Het is een erg harde en kille serie, maar daardoor wel realistisch. De serie is gemaakt door Thijs Römer en Achmed Akkabi. De laatstgenoemde is ook een van de hoofdrolspelers. Sinds kort staat het derde seizoen op Videoland. Het belooft enorm veel actie te worden als we zien hoe het tweede seizoen geëindigd is. 

Temptation Island love or leave

Sinds kort is er een nieuw seizoen beschikbaar van het razend populaire programma Temptation Island. In dit programma gaan vier koppels de ultieme relatietest aan. In de voorgaande seizoenen werd de relatie getest op basis van verleiding, maar sinds dit seizoen draait het om erachter te komen of hun huidige partner de ware liefde is. Dit is niet het enige nieuwe aspect aan dit seizoen. Dit nieuwe seizoen wordt namelijk gepresenteerd door Monica Geuze en Kaj Gorgels. De twee goede vrienden zijn ontzettend populair en daardoor nog interessanter om dit seizoen te gaan volgen. 

Love Island

Love Island is een ander populair programma dat in hetzelfde straatje past als Temptation Island. Het is een reality datingprogramma dat afkomstig is vanuit Groot-Brittannië. De insteek is alleen net even iets anders. In dit programma worden er 10 vrijgezelle mannen en 10 vrijgezelle dames naar een villa gestuurd. Het is de bedoeling dat zij een koppel met elkaar vormen. Om de paar dagen komen er nieuwe mensen naar de villa en vallen er andere mensen af. Uiteindelijk is het de bedoeling dat er een koppel overblijft. Het maakt niet uit of dit voor liefde of voor geld is.