VOOR HAAR

De laatste updates omtrent vrouwen fashion

Wanneer een nieuw seizoen aanbreekt, houden we ervan om te kijken naar de nieuwste fashion trends. Zodra je weer helemaal up to date bent, kun je kijken of jij met jouw huidige kleding mee kan doen met de laatste trends. Een nieuw seizoen is gewoon een mooie gelegenheid om nieuwe kleding te kopen, vind je ook niet? Maar wat zijn de laatste fashion trends op het gebied van vrouwenkleding? We bespreken ze graag met je. 

Wikkelvesten

Iets wat je nu heel veel terug ziet komen in het huidige modebeeld, zijn wikkelvesten. Eigenlijk is dat natuurlijk niet zo heel gek, want wikkelvesten zijn lekker warm. Dat kunnen we in deze tijd van het jaar wel goed gebruiken! Ze zijn er in allerlei kleuren en modellen. Een lang of kort model, het is maar net waar jij van houdt. Het kledingmerk Ambika heeft op dit moment onwijs leuke wikkelvesten in hun collectie, dus mocht je zo’n pareltje willen scoren, is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!

Hoge kollen

Een look wat even weggeweest is, maar de laatste jaren steeds meer populariteit wint, hoge kollen. Ook zo fijn om in deze tijd van het jaar te dragen, want laten we eerlijk zijn, het is niet heel warm meer buiten.. Je moet er wel tegen kunnen, want sommige mensen krijgen kok neigingen op het moment dat zij een kolletje aantrekken. Kijk ook naar het soort stof waar de kol van gemaakt is. Persoonlijk vinden wij wol niet heel prettig, omdat dit zo gaat kriebelen.

Pofmouwen

Wat je nu ook enorm veel ziet, zijn pofmouwen. Hoe groter de pof, hoe beter. Ook zie je steeds meer items met schoudervullingen. Zelf zouden wij het niet zo snel dragen, omdat wij het niet zo’n succes vinden, maar ieder zijn stijl en smaak natuurlijk.

Fake fur jassen

Ook op het gebied van jassen zie je jaarlijks bepaalde trends voorbijkomen. Dit jaar zijn dat de fake fur jassen. Het zijn van die heerlijke warme teddy jassen die je echt met elke outfit kunt combineren. Ze zijn er in allerlei kleuren en uitvoeringen, maar zelf zouden wij voor een beetje een standaard kleur als beige gaan bijvoorbeeld. Zo’n kleur kun je namelijk altijd wel combineren met andere kledingstukken. 

Veterboots

Een outfit is natuurlijk niet af zonder een paar leuke schoenen. Als we het over schoenentrends hebben, dan mag een paar stoere veterboots niet ontbreken. Veterboots zijn ideaal, omdat dit soort laarsjes echt overal leuk bij staan! Of je nu een rokje of broek draagt, een veterboots eronder is altijd een goede keuze!   

Succes!

We hopen dat je een beetje inspiratie uit ons artikel hebt kunnen halen en wensen jou veel succes bij het uitzoeken van nieuwe kleding voor het winterseizoen.