Vriend verrassen
VOOR HAAR

Hoe kan je jouw vriend of man verrassen?

De meeste mannen verrassen hun vriendin op zijn tijd. Echter willen de vrouwen ook wel eens hun vriend of man verrassen. De meeste vrouwen vinden het lastig om iets leuks te verzinnen. Toch zijn er ontzettend veel opties en over het algemeen zijn de meeste mannen best wel snel tevreden. Het hoeft dus helemaal niet zo ingewikkeld te zijn als je denkt. In dit artikel leg ik uit hoe je jouw vriend of man kan verrassen.

Weekendje weg

Een verrassing waar jouw vriend of man gegarandeerd blij van wordt is een weekendje weg. Er zijn allerlei verschillende manieren om een lekker weekendje weg te gaan. Het is natuurlijk leuk om een stedentrip te doen, bijvoorbeeld naar Parijs of Barcelona. Maar een weekendje weg in Nederland kan net zo leuk zijn. Verras hem met een wellness weekendje of een weekend naar de zee en hij zal gegarandeerd verrast zijn. Daarnaast is het een verrassing waar jullie beide enorm veel plezier aan zullen beleven.

Avontuurlijke activiteiten

De meeste mannen houden van avontuurlijke activiteiten. Ze vinden het al helemaal geweldig als hun vriendin of vrouw meegaat. Er zijn allerlei verschillende avontuurlijke activiteiten te regelen. Van bungeejumpen tot aan een formule 1 wagen besturen. Het is wel aan te raden om activiteiten te regelen die jullie allebei leuk vinden. Het is niet de bedoeling dat maar een iemand plezier heeft van deze avontuurlijke activiteiten. Naast avontuurlijke activiteiten vinden mannen het ook altijd leuk om een avond met zijn tweeën door te brengen. 

Kook zijn favoriete maaltijd

Over het algemeen zijn de meeste mannen redelijk snel tevreden. Wanneer hij een lange werkdag achter de rug heeft, is er niets lekkerder dan thuiskomen en zijn favoriete maaltijd staat op tafel. Dit kan een driegangenmenu zijn of simpelweg een pizza van zijn favoriete restaurant. Het hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn, maar het gaat met name om het gebaar. Naast het avondeten is het ook een goede optie om in het weekend ontbijt op bed te brengen. Vooral als jouw vriend of man moeite heeft met opstaan zal hij hier blij van worden.

Persoonlijke cadeaus

Meestal zijn persoonlijke en originele cadeaus het leukst om te ontvangen. Het laat namelijk zien dat er tijd en aandacht ingestoken is en het heeft alleen betrekking op degenen voor wie het cadeau is bestemd. Probeer de cadeaus persoonlijk te maken door zijn favoriete producten erin te verwerken of als jullie samen een reis hebben gemaakt hier een fotoalbum van te maken. Om alle mooie momenten te herinneren die jullie samen beleefd hebben.