trends kleding zomer 2021
VOOR HAAR

Dit zijn de niet te missen kledingtrends voor de zomer

De zomer nadert en dit betekent dat het bijna tijd is om onze zomerkleding uit de kast te halen. Misschien ben je niet meer tevreden met de kleding die in jouw kledingkast hangt en ben je van plan om nieuwe kleding te kopen. In dat geval is het van belang om op de hoogte te zijn van de nieuwe kledingtrends. In dit artikel bespreek ik de niet te missen kledingtrends voor de zomer.

Opvallende kleuren

In de zomer komen zullen opvallende en kleurrijke kleuren en prints de overhand nemen in onze outfits. Van roze tot aan geel, alle kleuren worden tegenwoordig massaal gedragen. Het fijne aan deze kleuren is dat het ons alvast een zomers gevoel geeft. Probeer een opvallende print te combineren met basic kleuren om ervoor te zorgen dat jouw outfit niet te druk wordt. Ben je op zoek naar mooie prints voor de zomer? Dan raad ik aan om een kijkje te nemen in de nieuwe collectie van Fos Fashion. Zij hebben een uitgebreide collectie met kleding in allerlei verschillende stijlen.

Oversized kleding

Eén van de populairste kledingtrends voor deze zomer is oversized kleding. Vorig jaar zagen we al steeds meer mensen in oversized shirts. De verwachting is echter dat in de komende periode steeds meer kledingstukken oversized worden gedragen. Denk bijvoorbeeld aan een oversized blazer of wijde pantalon. Het fijne aan deze kleding is dat het erg comfortabel zit en tegelijkertijd is het ook geschikt als werkkleding. Het is ideaal om in de zomer lekkere wijde kleding te dragen.

Wijde spijkerbroeken

De wijde jeans uit de jaren 90 zijn helemaal terug in 2021. We zien steeds meer mensen in deze mooie baggy jeans en iedereen verwacht dat het alleen maar populairder wordt nu de zomer nadert. Het fijne aan deze broeken is dat het erg lekker zit en het is makkelijk te combineren met andere kledingstukken. Zo is het mogelijk om het te combineren met hoge en lage sneakers of met een aangesloten top. Hierdoor zal jouw figuur er op zijn best uitzien.

Oog voor details en handwerk

Tegenwoordig hechten we steeds meer waarde aan hoe en waar een kledingstuk gemaakt wordt. Niet alleen voor een beter milieu, maar ook om waardering te tonen aan de ontwerpers. Hierdoor worden met de handgemaakte kledingstukken steeds populairder. Zo is de verwachting dat de crochet-jurk en herstelde vintages pieces enorm populair worden. Het is natuurlijk altijd leuk om onderscheidende en kwalitatief goede kleding in de kast te hebben hangen.