VOOR HAAR,  VOOR HEM,  WIST JIJ?

Dit zijn de belangrijkste lifestyle gadgets

Mode en fashion gaat allang niet meer alleen om kleding. Veel gadgets zijn onderdeel van je (mode)identiteit. Ook doordat gadgets meer te customizen zijn, zoals smartphonehoesjes, auto’s of fietsen. Vandaag lichten we daarom een aantal lifestyle gadgets voor je uit.

Laptop of computer

Voor veel mensen wordt het lijntje tussen zakelijk en privé steeds dunner. Denk aan een leaseauto die je ook privé rijdt of de steeds informeler wordende werksfeer op kantoor. Ga je een laptop kopen, dan is dit vaak ook een aankoop die zakelijk en privé overlapt.

Je wilt bijvoorbeeld ‘s avonds Netflix kunnen kijken, maar ook ook een zoom meeting met een klant bijwonen. En dan hebben we ook nog het stukje fashion. Want wat wil je met je laptop uitstralen? Ben jij altijd op de hoogte van de nieuwe trends en draag je hippe kleding, dan wil je een laptop die bij dat imago past. Dus het nieuwste van het nieuwste en dat model die net even anders is of meer kan dan het gros van de markt.   

De fiets, de fiets en verder niets

Fietsen is hip, altijd al geweest en met de komst van de elektrische fiets zal dat ook nog wel even zo blijven. Fietsen is ook praktisch. Denk bijvoorbeeld aan een drukke stad en autoluwe dorpscentra. Maar de fiets mag ook zeker niet in ons lifestyle rijtje ontbreken, want er is tegenwoordig zoveel mogelijk. De fiets is letterlijk onderdeel geworden van je imago en uiterlijk vertoon. De hipster en fixie waren jarenlang onlosmakelijk met elkaar verbonden. Terwijl de moderne commuter koos voor een matzwarte, cleane fiets met riemaandrijving en als het even kan met elektrische ondersteuning. Bij elke fiets krijg je direct een gevoel wat voor type persoon daar bij hoort en vice versa. We willen niet stereotyperen, maar de fiets spiegelt jouw persoonlijkheid meer af dan je denkt. 

Goede koffie

Bakkie!? Lekker! Een goed idee begint met goede koffie, was ooit een bekende slogan. Maar goede koffie begint met goede bonen en een goed apparaat. Ben jij hip en modern? Wedden dat er een modern koffiezetapparaat in huis staat. Geen oldskool pot vol filterkoffie, maar losse bakjes met cupjes en bonen. En als het even kan drink je de koffie uit eigentijdse, hippe mokjes. Je had er misschien nog niet over nagedacht, maar met jouw koffie, apparaat en mokken geef je een groter statement af dan je denkt. Let maar eens op de koffie als je bij iemand anders bent, you can’t unsee.