VOOR HEM

Stijlvolle kantoor outfit dragen? bekijk dan nu hier onze tips!

Ondanks de corona omstandigheden zijn er veel bedrijven die er toch weer voor kiezen om te opereren vanuit kantoor. De ‘need’ naar persoonlijke interactie is er en werkt ook veel beter  in plaats van constant naar een beeldscherm kijken. Dit komt toch anders aan volgens ons. De werkzaamheden van een groot kantoor managen door middel van een digitale meeting is in onze ogen veel efficiënter als er ook wat persoonlijke sturing kan toegepast worden. Voor MKB-ers die vanuit een bedrijfsverzamelgebouw handelen is dit makkelijker. Puur, omdat zij over minder personeel beschikken en dus minder overal ogen op hoeven te houden.

Genoeg over de huidige omstandigheden. In deze blog gaan wij jou hopelijk kantoor outfit inspiratie geven voor de return naar het kantoorleven. Wij moeten wel meegeven dat de hieronder genoemde tips niet voor iedereen van toepassing zijn. Ga dan ook niet met een leren oversized biker jacket naar je werk waar dit niet geaccepteerd wordt. Past een tip niet bij jou? kijk dan vooral naar de volgende tip. Wij hebben er voor gezorgd dat elke tip wel voor iemand van waarde kan zijn!

Heren, dit is hoe je in je kantoor outfit kan uitblinken


Voor een stoere en zakelijke kledingstijl hebben wij gekozen voor items waar elke aparte kantoor outfit over moet beschikken. Over de kleuren van deze items houden wij het bij zwart wanneer niet genoemd. Als er een andere kleur voor geadviseerd wordt dan wordt het wel genoemd!

Allereerst, moet een kantoor outfit beschikken over een mooie pantalon. Deze pantalon mag iets wijder vallen, want je wilt niet de hele tijd met een beknelt gevoel rondlopen lijkt ons. Als je dus kiest voor de wijde pantalon geeft dit ook meteen een stoerdere uitstraling. Daarnaast is het ook verstandig om te gaan kijken naar het materiaalsoort. Wij adviseren wol. Wollen pantalons bieden comfort en stijl.

Naast de pantalon is het ook goed om te kijken naar coltruien. Een coltrui geeft jouw kantoor outfit net dat zakelijke randje. Deze coltruien worden door ons juist afgeraden om in het wol te dragen, omdat dit meestal erg veel jeuk met zich mee brengt. Als je hier geen last van hebt kies dan gerust voor wol! Voor de mensen die hier wel last van hebben. Kies dan voor katoen dit is de betere optie. Qua kleur is het misschien leuk om hier een beetje mee te spelen. Wat wij veel terug zien is dat er vaak bij een geheel zwarte outfit een gekleurde coltrui gekozen wordt.

Bij een jas neigen wij snel naar een trenchcoat. Een trenchcoat is een lange jas die ook weer in verschillende materiaalsoorten aangeschaft kan worden. Wil je met behulp van je jas je outfit stoerder maken? Kies dan voor een oversized trenchcoat. Hiermee voorkom je dat jouw kantoor outfit niet meteen te zakelijk is. Naast de trenchcoat kan er ook gekeken worden naar de leather jacket. De leather jacket is er in veel verschillende fits. Wil jij jouw kantoor outfit een stoerder randje geven? Kies dan voor de oversized leren jas. Wil je juist een nettere uitstraling hebben? Kies dan voor de strakke leren jas.
  

Schoenen kunnen natuurlijk ook niet missen bij jou perfecte kantoor outfit. Hiervoor kiezen wij voor de instappers. Deze schoenen bieden de man de mogelijkheid om zakelijkheid en comfort samen te brengen. Lees hier alles over in onze blog!

Wij hopen je met deze eenvoudige kantoor outfit tips geholpen te hebben en dat je er met je eerstkomende werkdag er weer helemaal blits bij loopt. Heb jij nog meer vragen of tips? Laat het ons vooral weten in de reacties!