WIST JIJ?

Weet jij hoe je snel geld kan verdienen? Wij vertellen je meer!Bij ons is geluk het belangrijkst, maar hiernaast is geld ook ontzettend belangrijk. Zoals er al in de blog over duurzame tassen verteld is. Wij hebben onderzoek gedaan en er zijn echt bijzonder veel manieren om snel geld te verdienen zonder er echt veel moeite in te stoppen. Natuurlijk; zijn er meer manieren om geld te verdienen waar er wel veel moeite in gestopt moet worden, maar dit zullen geen manieren zijn die jou snel geld laten verdienen. Onze tips voor het snel geld verdienen hebben de focus op het snel geld verdienen en ook op de beste manieren om online geld te verdienen.

 

Online snel geld verdienen


Online je geld verdienen is echt ontzettend populair op dit moment. Dit komt ook omdat online marketing belangrijker is dan ooit. Iedereen zit wel een paar uur achter zijn smartphone of desktop per dag. Daarom kon snel online geld verdienen niet achter blijven.
Je hebt het vast weleens voorbij zien komen in je spam box of in je normale inbox: online enquêtes invullen. Dit wordt vaker gedaan dan je denkt. Er zijn mensen die dit ook gewoon doen bij meerdere bedrijven waardoor ze nog eens grof geld kunnen verdienen voor de moeite die zij er in stoppen.

Wat ook een ontzettend hype is rondom het online geld verdienen is: Dropshipping. Heb je dropshipping nog niet voorbij zien komen? Dan heb je zeker onder een steen gelegen. Dropshipping is ontzettend makkelijk om op te zetten. Hieronder een simpel stappenplan om dropshipping te realiseren.

→ Zoek een product uit die je wilt gaan verkopen voor een zo’n laag mogelijk prijs

→ Regel je eigen webshop 

→ Verkoop het product voor het tiendubbele bedrag als de ingekochte prijs.

Maar wat is nou het echte verschil tussen dropshipping en een eigen winkel runnen? Het grote verschil is dat je bij een normale winkel of webshop een eigen voorraad hebt en bij dropshipment de voorraad van andere winkeleigenaren gebruikt. De bestelling van een klant op jouw website is dus gewoon van jou, maar in plaats van dat jij als eerst het product inkoopt, opslaat en vervolgens de bestelling door stuurt, stuurt de leverancier het nu direct naar de consument uit naam van jou. Dit is dropshipping.

 

Social media is ook zo’n voorbeeld van snel online geld verdienen. Dit kun je bereiken door zelf afspraken te maken met bedrijven.  Dat je bijvoorbeeld met een product van hen elke week een foto maakt en dit op je grid post. Echter, is deze manier van geld verdienen wel alleen voor mensen met een groot genoeg bereik. Naast social media kan je ook besluiten om als freelancer teksten te gaan schrijven. Deze teksten zal je dan gaan schrijven vanuit een blog site of over marketing elementen.

Last but not the least, is websites bouwen. Tegenwoordig kan je er niet meer onderuit. Een website is essentieel voor jouw bedrijf. Je website is jouw online affiche. Een website bouwen is met coderen mogelijk, maar dit is niet waar wij het over hebben. Je kan vandaag de dag je website bouwen door middel van verschillende steunprogramma’s. Denk hierbij aan bijvoorbeeld WordPress of Lightspeed. Door middel van deze twee SaaS oplossingen kan jij met een beetje input van Youtube een eigen website en zelfs een eigen webshop maken.

 

 

Tegen lekker ouderwets? Toch kan je er snel geld mee verdienen


Waarom wij toch de ouderwetse manier benoemen? Dat is toch wel het makkelijkst en snelst geld verdienen. Dit is zo omdat, er maar weinig voor nodig is om bijvoorbeeld een ‘babysitadres’ te scoren. Ook helemaal met de technologie van nu. Als jij langs je gehele vrienden – en familiekring bent geweest om te vragen of het mogelijk is om op een jong buurmeisje of je jonge nichtje te passen en dit niet geresulteerd heeft in een babysitadres. Dan heb je ook nog de manier om online je geld te gaan verdienen. Er bestaan websites waarop mensen als freelancer aan de slag kunnen als babysitter. Naast het babysitten kan je er ook voor kiezen om helemaal back to the basics te gaan en het aanbod aanpassen op de vraag. Denk hierbij aan warme chocolademelk verkopen in de winter en ijsjes verkopen tijdens de zomer.


Snel online geld verdienen is niet de enige manier!


Er zijn echt zoveel manieren om snel geld te verdienen, dus vergeef ons alsjeblieft en laat nog meer tips voor ons achter die we misschien wel aan deze blog zullen toevoegen.
Wat wij nog steeds een zeer effectieve manier vinden van snel geld verdienen is het verhuren van een kamer of jouw hele huis via AirBnB. Ook al voelt dit misschien niet helemaal prettig. Het is een zeer snelle manier van geld verdienen zonder er ook maar iets voor te hoeven doen.

Ook kan je snel geld verdienen door jezelf aan te melden als mystery shopper. Als mystery shopper ga je langs bij winkels om te kijken of deze winkels zich houden aan de opgesteld richtlijnen. Je wordt een mystery shopper door jezelf aan te melden via een vacature als mystery shopper. Wat ook echt ontzettend hip is in de 20ste eeuw is personal training. Je bent met een paar basis cursussen al een gecertificeerd personal trainer. Wie wilt dat nou niet? Geld verdienen en mensen begeleiden om op streefgewicht te komen.

Wij hebben natuurlijk nu niet alle manieren genoemd om snel geld te verdienen, maar dit zijn voor ons de manieren die er bovenuit steken. Heb jij nog meer money making tips? Laat het ons weten in de comments.